Το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δωρίδος, έχοντας ως στόχο την καλύτερη αξιοποίηση των Λιμενικών εγκαταστάσεων της περιοχής μας σε συμβούλιο που έγινε την 12/12/2024 υπερψήφισε ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου κ. Αλέξιου Τσαφαλόπουλου για την ένταξη του στην ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΛΙΜΕ).
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Το Δ.Λ.Τ. Δωρίδος εκπροσώπησε ο Πρόεδρος.
Στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων,
«Προσδοκούμε στην Τεχνογνωσία σας και την βοήθεια σας για την ανάπτυξη μας και κατ΄επέκταση στην ανάπτυξη του Θαλάσσιου Τουρισμού εντός του Κορινθιακού κόλπου. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί σας για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα είναι προς όφελος της χώρας».
Με την συμμετοχή μας σε μεγάλους και ισχυρούς σχηματισμούς εκτιμούμε ότι θα ενισχυθεί το όραμα μας και η προσπάθεια μας για την ανάπτυξη της περιοχής”.